שף ניר כרמלי
מצרכים
מצרכים ל- 10 כדורים:
300 גרם אורז לריזוטו (ארבוריו)
1.5 ליטר ציר ירקות או מים (עדיף תמיד נוזל עם טעם)
1 בצל לבן גדול קצוץ
100 גרם חמאה
2 כוס יין לבן
100 גרם מוצרלה קוביות קטנות
50 גרם פרמזן מגורד
1 כפית מחית כמהין
4 ביצים
פירורי לחם לציפוי
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
סניף תל אביב (תצוגה ראשית)
רח’ הגדוד העברי 6-10 תל אביב
שעות פתיחה תל אביב:
א – ה 09:00-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:00-15:30
סניף הצ’ק פוסט
רח’ מרקוני 13 חיפה
שעות פתיחה חיפה:
א,ב,ד,ה 10:00-18:30
יום ג’ 14:30-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:30-14:00
טלפון
1700-70-66-77
תנורי בישול משולבים
© כל הזכויות שמורות ל- א. ברפמן קמינים ויחידות בישול