שף ניר כרמלי
מצרכים
1 שדרת ספיריבס (בין 700 ל- 900 גרם)
2 פסיפלורה
1/3 כוס סויה
1/3 כוס דבש
1/3 כוס כוסברה קצוצה
2 שיני שום קלופות
1/2 פלפל חריף
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
סניף תל אביב (תצוגה ראשית)
רח’ הגדוד העברי 6-10 תל אביב
שעות פתיחה תל אביב:
א – ה 09:00-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:00-15:30
סניף הצ’ק פוסט
רח’ מרקוני 13 חיפה
שעות פתיחה חיפה:
א,ב,ד,ה 10:00-18:30
יום ג’ 14:30-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:30-14:00
טלפון
1700-70-66-77
תנורי בישול משולבים
© כל הזכויות שמורות ל- א. ברפמן קמינים ויחידות בישול