מצרכים
לפולנטה
1 כוס קמח פולנטה
4 כוסות חלב
50 גרם חמאה
50 גרם פרמז’ן
מלח לפי הטעם
ראגו פטריות
1 חבילה שמפיניון פרוסות גס
1 חבילה פורטובלו פרוסות גס
1 שן שום פרוסה
שמן זית הקפצה
1/4 כוס יין לבן
1כפית מחית כמהין
50 גרם חמאה
מיקרו בזיליקום לקישוט
אופן הכנת הפולנטה
אופן הכנת הראגו
סניף תל אביב (תצוגה ראשית)
רח’ הגדוד העברי 6-10 תל אביב
שעות פתיחה תל אביב:
א – ה 09:00-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:00-15:30
סניף הצ’ק פוסט
רח’ מרקוני 13 חיפה
שעות פתיחה חיפה:
א,ב,ד,ה 10:00-18:30
יום ג’ 14:30-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:30-14:00
טלפון
1700-70-66-77
תנורי בישול משולבים
© כל הזכויות שמורות ל- א. ברפמן קמינים ויחידות בישול