שף עדו שירטון
מצרכים ל- 6 מנות
400 מ”ל קרם קוקוס
200 מ”ל חלב קוקוס
200 מ”ל מים
2 גויאבות קלופות וקצוצות( אם בעונה) או
2 נקטרינות קלופות וקצוצות
1 כפית תמצית וניל
1 למון גראס ( החלק הלבן בלבד- מרוסק)
70 גרם סוכר
גרידת לימון מ- 1 לימון או מ- 2 ליים
25 גרם קורנפלור ( להסמכה)
אופן ההכנה
לערבב את הקורנפלור עם חצי מכמות המים ולהניח בצד.
בסיר עם תחתית עבה לערבב כל החומרים הנותרים , להביא לרתיחה ולבשל כ- 10 דקות על אש קטנה .
להסמיך התערובת עם הקורנפלור, לסנן לתוך כלי מזיגה, ולמזוג לתוך כוסיות אישיות.
לצנן ולקרר במקרר במשך כשעה מינימום.
להגשה
להגיש בכוסיות האישיות או להוציאן ולהגיש על צלחת עם רוטב אננס מצומצם, קוביות אננס, קוקוס קלוי, אגוזים מסוכרים קלויים, פלחי אשכולית אדומה, פלחי פומלית , קליפות לימון מסוכר , רוטב פטל סמיך וכדומה…..
תרכיז אננס מצומצם
חומרים:
80 מ”ל מיץ אננס
150 מ”ל מים
70 גרם סוכר
אצבע ג’ינג’ר 1 ס”מ מקולפת וחתוכה לפרוסות
2 עלי כפיר ליים
אופן ההכנה
להרתיח כל החומרים ביחד
לצמצם עד קבלת רוטב במרקם סירופי
לסנן ולצנן
בתאבון….
סניף תל אביב (תצוגה ראשית)
רח’ הגדוד העברי 6-10 תל אביב
שעות פתיחה תל אביב:
א – ה 09:00-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:00-15:30
סניף הצ’ק פוסט
רח’ מרקוני 13 חיפה
שעות פתיחה חיפה:
א,ב,ד,ה 10:00-18:30
יום ג’ 14:30-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:30-14:00
טלפון
1700-70-66-77
תנורי בישול משולבים
© כל הזכויות שמורות ל- א. ברפמן קמינים ויחידות בישול