שף אבנר לסקין
מצרכים
אופן ההכנה
שמים בקערת המיקסר מים , פוליש , קמח , ומלח ולשים במהירות איטית למשך 3 דקות .
מעבירים למהירות ביניים ולשים 7 דקות .
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות ונותנים לו להכפיל את נפחו (שעתיים עד שלוש שעות )
מעבירים למשטח מקומח ומחלקים את הבצק ל6 חלקים שווים ומכול חלק יוצרים כדור בצק .
בשלב זה ניתן להקפיא את הכדורים .
נותנים לכדורים לתפוח על משטח העבודה במשך שעה ואחר כך משטחים בעזרת הידים כול כדור לעלה בצק שטוח.
נותנים לבצק לתפוח עשרים דקות נוספות ..
מחממים תנור ל250 מעלות .
מכניסים את הבצק התפוח לתנור על גבי אבן אפייה ואופים 20-25 דקות. עם שמן זית ומלח גס מעל…
סניף תל אביב (תצוגה ראשית)
רח’ הגדוד העברי 6-10 תל אביב
שעות פתיחה תל אביב:
א – ה 09:00-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:00-15:30
סניף הצ’ק פוסט
רח’ מרקוני 13 חיפה
שעות פתיחה חיפה:
א,ב,ד,ה 10:00-18:30
יום ג’ 14:30-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:30-14:00
טלפון
1700-70-66-77
תנורי בישול משולבים
© כל הזכויות שמורות ל- א. ברפמן קמינים ויחידות בישול