רוסטביף קלאסי

שף אבנר לסקין

מצרכים

לציפוי הבשר

  • 2 כפות חרדל דיזון חלק
  • 1 גומייה פטרוזיליה קצוצה דק .
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 1 כף שמן זית .
  • רבע כוס מים .
  • 1 כפית מלח ים
  • 1 כפית פלפל גרוס .

אופן ההכנה

מערבבים היטב לתערובת אחידה.
מורחים את נתח הבשר בתערובת בצורה אחידה שיכסה את כול הנתח .
מכניסים את הנתח לתנור שחומם מראש ל250 מעלות למשך 5 דקות. לאחר חמש דקות מקטינים את הטמפרטורה ל200 מעלות   ואופים 10 דקות נוספות .
מוציאים מהתנור עוטפים בנייר כסף ונותנים לנתח 15 דקות לפני שפורסים להגשה.

דילוג לתוכן