שף אבנר לסקין
מצרכים
לציפוי הבשר
אופן ההכנה
מערבבים היטב לתערובת אחידה.
מורחים את נתח הבשר בתערובת בצורה אחידה שיכסה את כול הנתח .
מכניסים את הנתח לתנור שחומם מראש ל250 מעלות למשך 5 דקות. לאחר חמש דקות מקטינים את הטמפרטורה ל200 מעלות ואופים 10 דקות נוספות .
מוציאים מהתנור עוטפים בנייר כסף ונותנים לנתח 15 דקות לפני שפורסים להגשה.
סניף תל אביב (תצוגה ראשית)
רח’ הגדוד העברי 6-10 תל אביב
שעות פתיחה תל אביב:
א – ה 09:00-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:00-15:30
סניף הצ’ק פוסט
רח’ מרקוני 13 חיפה
שעות פתיחה חיפה:
א,ב,ד,ה 10:00-18:30
יום ג’ 14:30-18:30
יום ו’ וערבי חג 09:30-14:00
טלפון
1700-70-66-77
תנורי בישול משולבים
© כל הזכויות שמורות ל- א. ברפמן קמינים ויחידות בישול